Campionii care aleargă la Timisoara City Marathon

Timisoara City Marathon a atras, pe lângă participarea internațională, și super alergători. Vom avea la start în 29 octombrie 2017 alergători campioni care ne vor motiva și inspira să vedem performanța în alergare. Pe lângă acești campioni, vor mai fi prezenți și viitorii campioni. Sau cel puțin așa îi vedem noi pe mulți dintre tinerii care au rezultate foarte bune și care de la un eveniment la altul ne arată performanță sportivă.

Prima campioană care a spus Da pentru Timisoara City Marathon este Simona Staicu, campioana națională a Ungariei la proba de maraton. De origine română, Simona Staicu reprezintă Ungaria la concursurile de alergare, iar pentru noi este o mare bucurie că va fi în Timișoara în 29 octombrie.

Sorin Mineran, de la Arad, campionul național en titre pentru proba de maraton, vine și el la Timisoara City Marathon. În 16 octombrie, la maratonul de la București, arădeanul a trecut linia de finish după 2:31:59 și a devenit  pentru al patrulea an consecutiv campionul României.

Claudiu Gorgan, din Cluj-Napoca, a fost campion național la proba de maraton în 2013, în România, cu un timp de 2 ore și 38 de minute. În 2015 și 2016 a fost vice-campion național tot pentru proba de maraton. La Timisoara City Marathon vom putea admira unul dintre cei mai buni alergători români.

Mădălin Bulgărașu, sportiv din cadrul Clubului Sportiv Municipal Timișoara, este vice-campion național, categoria tineret, la proba de 10.000 de metri și s-a poziționat pe locul 3 la semimaraton național, categoria tineret.

Alți alergători cu rezultate extraordinare, pe care noi îi vedem în elita de sportivi a României în următorii ani, sunt Moșuleț Zaharia și Darius Gagiu, din Oravița, antrenați de profesorul Cosmin Ciorman.

Le dorim și lor, și tuturor celorlalți alergători să aibă la Timisoara City Marathon una dintre cele mai frumoase experiențe sportive. Să se bucure de traseu, de atmosferă și de alergare, să le ofere inspirație celorlalți  pentru care evenimentul Alergotura este un prilej de bucurie și de depășire a limitelor.