Cine sprijină ediția 2018 Timişoara City Marathon

Timişoara City Marathon este un proiect care îmbină alergarea și istoria. Prin implicarea voastră, a tuturor, a prins contur, s-a concretizat, iar ediţia din 2017 ne-a confirmat că trebuie să ducem tradiţia acestui eveniment mai departe.

Participanţi entuziaşti, prezenţa activă a comunităţii, frânturi istorice îmbinate cu probe diverse ca dificultate sau semnificaţie – toate au pus Timişoara City Marathon pe “harta” evenimentelor de alergare.

Ajunsă la cea de-a doua ediţie, această competiţie nu ar fi putut fi posibilă fără sponsorii Timişoara City Marathon.

Companiile au identificat în competiţia noastră valori importante pentru oraş, oameni, viitor şi ceea va fi Timişoara în 2021: Capitala Europeană a Culturii, aşa că ni s-au alăturat.

Anul acesta avem lângă noi din nou sponsori de încredere, care au dorit să ne sprijine sau chiar să îşi asocieze numele şi imaginea cu câte o cursă sportivă. Cu mulțumire pentru a avea alături astfel de parteneri, iată care sunt sponsorii Timişoara City Marathon ediţia 2018.

Visma România, Flexik Automation, Haufe România şi Alpha Bank – sponsorii principali în 4 dintre cursele Timişoara City Marathon

Visma este o companie importantă pe piaţa furnizorilor de software pentru automatizarea şi gestionarea proceselor din întreaga întreprindere. Spiritul de echipă, deschiderea la nou şi multicularitatea sunt importante pentru Visma care, în cadrul Timişoara City Marathon, a decis să sponsorizeze Crosul “Batalionul Banat” by Visma România 5.5 km.

Case particulare, clădiri de birouri sau hale industriale – Flexik Automation acoperă toată gama activităţilor din domeniul construcţiilor. Prezenţă constantă şi în comunitatea locală din Timişoara, anul acesta Flexik s-a alăturat Timişoara City Marathon fiind alături de concurenţii celei mai soliciante probe, Maratonul “Cavalerii Cetăţii” by Flexik Automation 42.2 km.

O companie de software cu tradiţie inclusiv în România, Haufe îşi preţuieşte în mod deosebit angajaţii. Bucuria, pasiunea şi intuiţia sunt calităţile care îi definesc şi care, totodată, ajută la menţinerea acestui brand în top. Cu asemenea valori şi oameni alături, Haufe nu putea rata ediţia din acest an Timişoara City Maraton, fiind sponsorul oficial al Crosului “Poarta Forforosa” by Haufe 10.6 km.

Alpha Bank România este o bancă ce oferă servicii şi produse dedicate atât persoanelor fizice, cât şi sectorului IMM şi corporate. De-a lungul timpului, Alpha Bank s-a implicat în numeroase proiecte de responsabilitate socială din domeniul artei şi culturii, educaţiei sau sportului. În Timişoara şi în această competiţie, Alpha Bank susţine cursa Eugeniu de Savoya 21 km Semimaraton.

Openville, Hella, Cryo Health & Beauty, Petro Vaselo, Auchan, Lutz&Associates şi ACI Universal Payments – alţi sponsori importanţi în Timişoara City Marathon

Pe lângă sponsorii de cursă, avem alături şi alte branduri mari în domeniile lor de activitate care au decis să susţină anul acesta competiţia noastră.

Openville Timişoara este cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din vestul României. Proiectul va fi inaugurat în trimestrul patru al anului 2018.

Hella este un brand cunoscut internaţional, cu o tradiţie de peste 100 de ani în spate. Compania se axează pe dezvoltarea şi producerea tehnologiei pentru corpuri de iluminat şi produse electronice pentru industria auto.

Cryo Health & Beauty este un alt sponsor important al competiţiei Timişoara City Marathon. Compania oferă o noutate absolută în domeniu pe piaţa din România: criosauna, dar şi 2 dintre cele mai eficiente echipamente Fitnesswell: Vacu Magic şi Roll Magic.

Petro Vaselo produce şi comercializează vinuri de cea mai înaltă calitate, în fiecare an venind cu noutăţi pe piaţa viticolă. Din 2009, de când compania a produs primele 10.983 de sticle din prima recoltă, multe dintre obiectivele Petro Vaselo au fost atinse. Drumul nu se opreşte aici, firma având încă multe în plan.

Auchan Retail este o reţea de supermarketuri cu o tradiţie de 55 de ani, interesată constant de starea de bine a consumatorilor, dar şi de posibilităţile de a creşte şi de a veni mereu cu noutăţi.

Lutz & Associates (L&A) este un grup de companii germano-române, localizat în Timişoara, care oferă consultanţă în finanţe. Din portofoliul grupului fac parte firme din diverse domenii, din ţară şi străinătate.

ACI Universal Payments furnizează plăţi electronice pentru mai mult de 5100 de organizaţii din jurul lumii.

Aşadar, cu asemenea sponsori la start, ediţia Timişoara City Marathon 2018 nu are cum să fie altfel decât reuşită! Te aşteptăm să te înscrii la cursele încă deschise şi ne vedem la start duminică, 28 octombrie!