Crosul Timişoara 2021 – cursa de 2 kilometri care aduce zâmbetul în Timişoara

Ediţia din acest an a Timişoara City Marathon vine cu o altă surpriză! Crosul Timişoara 2021 este proba nou introdusă în competiţie, de fapt o invitaţie la zâmbet, susţinere şi bună dispoziţie!

De ce spunem asta? Cursa are numai 2 kilometri, este mai mult decât accesibilă, aşa că poate fi parcursă cu uşurinţă şi de cei care, până acum, se limitau în a-i susţine pe cei dragi de pe margine!

Deseori, în cadrul competiţiilor de alergare, vedem şi simţim energia pozitivă transmisă de susţinători. Atenţia, suportul şi bucuria acestora ne-au inspirat în a crea această probă nouă, de fapt un “preview” la ceea ce va fi Timişoara în 2021: Capitala Europeană a Culturii. Până atunci, toţi putem contribui la această poveste frumoasă, toţi putem facem parte dintr-o comunitate implicată şi asumată!

Frumuseţea şi spiritul Timişoarei se văd în lucruri mărunte, iar unul dintre acestea poate fi şi participarea ta într-o cursă de alergare, competiţie la care, poate, nici nu te-ai fi gândit până acum să te înscrii. Poate e timpul să spui şi tu “Sunt aici! Sunt mândru că fac parte dintr-o comunitate în care zi de zi lucruri aparte se întâmplă!”

Duminică, 28 octombrie 2018 vă aşteptăm pe toţi: copii, tineri, bunici, părinţi, localnici, turişti pentru a alerga într-o cursă lejeră, în care efortul e minim, dar satisfacţia maximă!

Dacă vrei şi tu să te înscrii în această cursă şi să fii mândru participant la Timişoara City Marathon, trebuie să ştii că locurile disponibile în Crosul Timişoara 2021 sunt 300, taxa de înscriere este de 25 de lei, cursa începe la ora 12.30, iar distanţa de 2 km trebuie parcursă în 30 minute de la start. La finish, toți alergătorii sunt așteptați cu o medalie specială, simbol pentru Timișoara 2021.

Îţi reamintim toate cele 6 curse ale Timişoara City Marathon 2018:

  • Maraton “Cavalerii Cetăţii” by Flexik Automation 42.2 km
  • Eugeniu de Savoya 21 km Semimaraton
  • Solii Cetăţii 2×10.5 km Semimaraton Ştafetă
  • Crosul “Poarta Forforosa” by Haufe 10.6 km
  • Crosul “Batalionul Banat” by Visma
  • Crosul Timişoara 2021 – 2 km

Pentru a fi la curent cu toate informaţiile despre eveniment, citeşte regulamentul https://www.timisoaracitymarathon.ro/regulament/ , programul evenimentului https://www.timisoaracitymarathon.ro/program-eveniment/  şi urmăreşte-ne atât pe site, cât şi pe pagina noastră oficială de Facebook https://www.facebook.com/TimisoaraCityMarathon/.  Acolo îţi oferim constant date noi despre evenimentul toamnei în vestul ţării, Timişoara City Marathon, competiţie la care sperăm să ne regăsim la start!