Curse

Editia 2022 a Timisoara City Marathon va invita sa participati la urmatoarele curse:

Marathon “Cavalerii Cetatii” – 42 km – by Flexik Automation

O cursă clasică având startul în localitatea Otelec, cu un traseu de 32km în linie cvasi-dreaptă, pe pista de biciclete ce duce spre Timișoara (asfalt), urmat de 10km prin frumoasele parcuri de pe malul Begăi și prin istoricul cartier Fabric. Linia de finish se va afla pe stadionul Știința, al Universității Poltehnice Timișoara.

Participanții sunt asteptați la punctul de start prin mijloace proprii de deplasare.

Traseul poate fi vizualizat aici.

Vor fi acceptați 100 de participanti. Detalii in programul evenimentului

Semimarathon “Eugeniu de Savoya” – 21 km

O cursa clasica avand startul in localitatea Sanmihaiu Roman pe malul stang al Begai, cu un traseu de 11km in linie cvasi dreapta, pe pista de biciclete ce duce spre Timisoara (asfalt), urmat de 10km prin frumoasele parcuri de pe malul Begai si prin istoricul cartier Fabric. Linia de finish se va alfa pe stadionul Stiinta, al Universitatii Poltehnice Timisorene.

Traseul poate fi vizualizat aici.

Participanții sunt asteptați la punctul de start prin mijloace proprii de deplasare.

Vor fi acceptați 200 de participanți. În funcție de restricțiile impuse de autoritati la momentul desfășurării evenimentului este posibil ca startul să se organizeze in mai multe serii. Detalii in programul evenimentului.

Crosul “Poarta Forforosa” – 10 km

Va avea startul pe stadionul “Stiinta” (Baza 1 – UPT). Traseul urban va fi prezentat odata ce vor fi obtinute aprobarile necesare.

 

Crosul “Batalionul Banat” – 3 km

Va urma…Va avea startul pe stadionul “Stiinta” (Baza 1 – UPT). Traseul urban va fi prezentat odata ce vor fi obtinute aprobarile necesare.