Inscriere

Ne vedem în 23 octombrie 2022!

Unul dintre obiectivele Alergotura este să facă participarea la evenimente cât mai accesibilă pentru toata lumea și de aceea pentru această ediție a Timisoara City Marathon ne-am propus urmatoarele:
– Participarea la cele mai scurte curse, Cursa “Batalionul Banat” (3 km) și Cursa “Poarta Forforosa” (10 km) se va face achitând o taxa modică de 20 de lei, aceste curse beneficiind în cea mai mare măsura de finanțarea proiectului Ave Urbi prin Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara. Nu acordăm gratuitate totală pentru a responsabiliza alergatorii și pentru a evita situațiile în care nu se vor prezenta la start “fiindcă e gratis”…
– Cluburile de atletism din Timiș au alocate câte trei locuri gratuite la oricare dintre cursele evenimentului. Ne dorim prin această măsură să oferim o șansă cât mai multor juniori și copii să participe la eveniment.
– Am redus taxa de participare la Marathonul “Cavalerii cetatii” by Flexik Automation și la Semimaratonul “Eugeniu de Savoya” prin scoaterea din kit a tricoului tehnic. Acesta poate fi achizitionat separat de către doritori.