Inscriere

Ne vedem în 22 octombrie 2023!

Unul dintre obiectivele Alergotura este să facă participarea la evenimente cât mai accesibilă pentru toata lumea și de aceea pentru această ediție a Timisoara City Marathon ne-am propus urmatoarele:

– Sa oferim gratuitate la participare pentru minori, in functie de cursele la care pot participa (mai putin la cursa de maraton), aceasta fiind posibila prin finantarea obtinuta prin Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara a proiectului AlergoFest.
– Participarea la cele mai scurte curse, Cursa “Batalionul Banat” (3 km) și Cursa “Poarta Forforosa” (10 km) pentru persoanele care au implinit 18 ani se va face achitând o taxa modică de 50 de lei, aceste curse beneficiind în mare măsura de finanțarea proiectului AlergoFest prin Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.
– Cluburile de atletism din Timiș au alocate câte trei locuri gratuite la oricare dintre cursele evenimentului. Ne dorim prin această măsură să oferim o șansă cât mai multor juniori și copii să participe la eveniment. Pentru membrii cluburilor sportive exista posibilitatea derogarii, in mod exceptional,  de la limita de varsta necesara inscrierii pe raspunderea antrenorului si a parintelui/tutorelui.
– Am redus taxa de participare la Marathonul “Cavalerii cetatii” by Flexik Automation și la Semimaratonul “Eugeniu de Savoya” prin scoaterea din kit a tricoului tehnic. Acesta poate fi achizitionat separat de către doritori.

ATENTIE! Inscrierile continua si dupa 9 octombrie!

Perioada de inscriere se prelungeste pana la epuizarea tuturor locurilor dar nu mai tarziu de  16 octombrie 2023 (data la care se proceseaza ultimele plati). Timpul de asteptare pentru confirmarea platii prin banca se reduce de la 3 zile la o zi.  Pentru a va garanta confirmarea locului va recomandam plata cu cardul, caz in care confirmarea are loc automat. Pentru platile prin banca va rugam trimiteti imediat dovada platii la adresa mail@alergotura.ro

Persoanelor inscrise dupa data de 10 octombrie inclusiv nu le garantam primirea in kitul de concurs a tricoului de bumbac al evenimentului.

–>