Inscriere

ANUNȚ IMPORTANT!

Participarea la evenimentul Timișoara City Marathon 2021 se face în conformitate cu reglementările și restricțiile naționale privitoare la situația incidenței cumulate a infectării cu virusul SARS-CoV-2. Conform ultimelor instrucțiuni, participanții vor trebui să prezinte la preluarea kitului sau la linia de start a Certificatului Verde COVID. Acesta se obtine de pe site-ul certificat-covid.gov.ro daca titularul intruneste una dintre conditiile urmatoare:

  • trecerea prin boală (valabil între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării)

  • finalizarea schemei complete de vaccinare (de cel puțin 10 zile) – nu include doza booster

  • rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore)  – adica efectuat dupa 21 octombrie 2021

  • rezultatul negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore) – adica efectuat dupa 22 octombrie 2021

Pentru clarificare: unicul document care va fi luat in considerare este Certificatul Verde Covid (in format electronic sau tiparit) pe care organizatorii il vor verifica pe baza aplicatiei Check DCC. Nu vor fi luate in considerare alte adeverinte, documente dovedind testarea, etc.

ATENTIE! Înscrierea este validă doar după efectuarea și primirea plătii! Îți recomandăm să faci plata prin card bancar, validarea fiind imediată. Dacă alegi să platești prin bancă trimite-ne imediat dovada plății pe mail@alergotura.ro

Pentru editia 2021 ne bucuram sa anuntam ca prin proiectul PROACTIV –  PROmovarea ACTIVităților de alergare pentru iubitorii de mișcare în cadrul evenimentului Timișoara City Marathon 2021 aprobat spre finantare de catre Primaria Municipiului Timisoara participarea primilor 300 de participanti la Crosul “Poarta Forforosa” – 10km, respectiv primii 400 de participanti la Crosul “Batalionul Banat” – 3km va fi GRATUITA. Acest demers se aliniaza misiunii Alergotura de a populariza alergarea ca sport al maselor. Gratuitatea se aplica automat la finalul procesului de inscriere si NU include tricoul tehnic al evenimenului care poate fi achizitionat separat de catre participanti.