Medaliile și tricourile cu care vă așteptăm la Timisoara City Marathon

Suntem cu două săptămâni și un pic înainte de Timisoara City Marathon, un super eveniment de alergare care, la prima ediție, combină istoria cu sportul. L-am luat ca factor motivator pe Eugeniu de Savoya, cel care a eliberat Timișoara de dominația otomană, și l-am făcut model pentru cei care vor să-și depășească limitele. Cum facem armata? Cu tricourile Timisoara City Marathon. Iar recunoașterea vine la final cu premii pentru cei mai buni și medalii pentru toți cei care acceptă provocarea noastră.

Am ales să ne inspirăm în crearea medaliilor de geometria cetății Timișoarei. Suntem ceea ce a fost trecutul nostru și ceea ce putem face în prezent. Stema Cetății Timișoarei, într-o formă stilizată, va arăta foarte bine pe pieptul vostru la finalul alergării.

Sunt trei categorii de medalii: cele pentru Cavalerii Cetății care vor alerga maratonul de 42.2 km, cele pentru probele ștafetă (maraton și semimaraton), semimaraton și 10.5 km individual, cele pentru crosul Batalionul Banat de 5.5 km.

 

Sunt atât de faine medaliile, că în noaptea de după Timisoara City Marathon o să vreți să dormiți cu ele 🙂

Pentru tricouri avem două categorii de kit-uri. Cel pentru alergătorii de la cursa de 5.5 km va fi de bumbac, de culoare gri, cu logo-ul evenimentului și al organizatorului. Simplu și … simplu :).

Keep it simple and go for a run!

Celelate 5 curse vor avea tricouri tehnice albe, tot simple. O să facem o armată de alergători albi în centrul Timișoarei.

Ca să vă puteți bucura de experiența Timisoara City Marathon vă recomandăm să profitați de ultimele zile cu preț redus pentru înscriere. Din 16 octombrie intrăm în ultima săptămână de pregătire, iar costul pentru kit-ul de participare este cel mai mare.

Haideți cu colegii, cu prietenii, cu familia! Sunt 6 curse la care pot participa de la începători și până la alergători profesioniști. Experiența ștafetei este extraordinară, la final veți sărbători cu echipa și veți fi mulțumiți că ați acceptat provocarea.

Aici sunt cursele și linkurile pentru înscriere!

Iar noutățile sunt pe pagina de Facebook a evenimentului: Timisoara City Marathon!