Participarea la Timișoara City Marathon 2021 în contextul pandemiei Covid 19

 

Știm de la ediția din 2020 ca organizarea unui eveniment in conditiile pandemiei de Covid 19 presupune măsuri speciale și respectarea cerințelor autoritatilor, chiar dacă acestea nu sunt pe placul tuturor. Și in acest an Echipa de organizare a Timiăoara City Marathon este determinată să respecte reglementările impuse și să aplice măsuri menite desfașurării in siguranță a evenimentului.
Participarea la evenimentul Timișoara City Marathon 2021 se face în conformitate cu reglementările și restricțiile naționale privitoare la situația incidenței cumulate a infectării cu virusul COVID. Conform ultimelor instrucțiuni, participanții vor trebui să prezinte la preluarea kitului sau la linia de start certificatul verde care sa ateste trecerea prin boala in ultimele 180 de zile sau vaccinarea antiCovid cu schema completă de vaccinare, mai veche de 10 zile, respectiv un test negativ PCR sau antigen nu mai vechi de 72/48h.
La ridicarea kitului sau înainte de intrarea in zona de start se va face verificarea Certificatului verde Covid 19 pentru fiecare participant iar participanții care au un certificat valid vor primi o brațara personalizată care le va permite intrarea in zona de start. Totodată în zonele de start si finish va fi obligatorie purtarea măstii de protecție de catre toți participanții, inclusiv organizatori și voluntari.
Pe toată durata evenimentului în zona de Finish vom asigura materiale de dezinfectie a mâinilor și măști de protecție pentru participanți.
Sportul înseamna sănatate iar aceasta trebuie protejată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *