Premii de peste 4000 de euro la Timisoara City Marathon

Timisoara City Marathon te provoacă să îţi depăşeşti limitele, în timp ce devii parte a unei poveşti sportive, dar şi istorice. Aşadar, nu vei fi un simplu număr de pe tricou, ci un personaj cu rolul şi importanţa sa, asta în timp ce vei afla mai multe despre istoria oraşului în care trăieşti sau pe care îl vizitezi. Iar cei mai buni dintre alergători vor fi premiați cu premii în valoare totală de peste 4000 de euro. Bonusurile sunt, bineînţeles, bucuria de a alerga, de a avea alături oameni faini şi de a trăi o experienţă, sperăm noi, inedită.

La ce anume te invităm?

În primul rând te anunțăm că poți să te înscrii la cursa maraton dacă o termini în 5 ore. Datorită cererilor mari pentru extinderea timpului am hotărât să mărim timpul limită pentru selecția celor 42 de alergători. Cavalerii Cetății.

Până în 22 octombrie, inclusiv, se fac înscrieri la Timisoara City Marathon, dar recomandăm să nu o lăsați pentru ultima sută de metri pentru că prețurile vor fi ceva mai mari în ultima săptămână.

Ca să vă motivăm să spuneți hai! ne-am gândit să vă spunem și ce primesc cei mai buni.

E drept, la Timisoara City Marathon 2017 nu avem (încă) distincţii speciale sau înaintări în grad, însă cei mai buni alergători vor fi răsplătiţi cu premii în bani.

Aşadar, dacă te înscrii, dai dovadă de rapiditate şi fair play şi ești primul la linia de finish, iată ce poţi câştiga:

Maratonul Cavalerii Cetății – Masculin şi Feminin

Locul I – 2000 Lei

Locul II – 1000 Lei

Locul III – 500 Lei

MaratonŞtafetă Poștalionul Cetății – Masculin, Feminin şi Mixt

Locul I – 500 Lei

Semimaratonul Eugeniu de Savoya – Masculin şi Feminin

Locul I – 1000 Lei

Locul II – 500 Lei

Locul III – 300 Lei

Semimaraton-Ştafetă Solii Cetății – Masculin, Feminin şi Mixt

Locul I – 500 Lei

Crosul Poarta Forforosa 10,5 km – Masculin şi Feminin

Locul I – 500 Lei

Locul II – 300 Lei

Locul III – 200 Lei

Crosul Batalionul Cetății 5,5 km – Masculin şi Feminin

Locul I – 500 Lei

Locul II – 200 Lei

Locul III – 100 Lei

Îţi reamintim că Timisoara City Marathon este un proiect special by Alergotura, care vine să completeze oferta de evenimente sportive şi culturale într-un oraş care se pregăteşte să devină Capitala Europeană a Culturii în 2021.

Ediţia pilot din acest an se va desfăşura duminică, 29 octombrie 2017 şi va cuprinde 6 probe “istorice”, cu tema evenimentului, “Descălecatul lui Eugeniu de Savoya în Cetatea Timisoarei”.

La start sunt aşteptaţi aproximativ 1000 de participanţi care să se bucure de sport, voie bună, alergare şi ceva frânturi de istorie readuse, astfel, în prezent.

Dacă vrei să afli mai multe despre eveniment sau să te înscrii şi tu în competiţie, găseşti mai multe informaţii aici: http://www.timisoaracitymarathon.ro/curse/ sau pe pagina de Facebook dedicată competiţiei: https://www.facebook.com/TimisoaraCityMarathon/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *