Crosul “Batalionul Banat” – 3 km

Batalionul Banatului este cea mai accesibilă cursă cronometrata de la Timisoara City Marathon. Ea aminteşte de importanţa unităţii militare compacte, de apartenenţa la un crez, la o armată şi implicarea indiferent de rang, condiţie fizică, vârstă etc.
Este cursa care ne pune în valoare pe fiecare dintre noi. Împărțim acest oraș, această țară, această lume. Suntem cei care punem în mișcare lucrurile sau le oprim. Suntem interconectați și prin ceea ce facem ne influențăm unii pe alții. Fiecare în ritmul lui, dar pe același drum al vieții.
Vă invităm să fiți cât mai mulți la start, să vă oferiți prilejul de a fi împreună cu ceilalți și de a vedea că fără fiecare dintre noi, nimic în această lume nu este posibil.
Este cursa care pune zâmbetul în Timișoara. In 2021 cursa este gratuita, fapt posibil prin finantarea de catre Primaria Municipiului Timisoara a proiectului “PROACTIV” initiat de Asociatia Alergotura.

Inainte de inscriere iti recomandam sa parcurgi regulamentul dar si detaliile despre eveniment: calendarul de inscrieri  si programul evenimentului.

Numar maxim de locuri: 400

Timp limita: 25 min de la start

Masuri COVID 19: pentru a proteja sanatatea si siguranta participantilor la eveniment vor fi respectate cel putin regulile si masurile impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentului. In functie de situatia pandemiei este probabil ca accesul la eveniment sa se faca, pentru cei de peste 18 ani, pe baza certificatului UE privind COVID 19. Vom anunta cu celeritate orice schimbare in conditiile de participare.

Atentie! Traseul este in proces de avizare. Lucram cu autoritatile locale pentru a oferi cea mai buna solutie pentru o experienta deosebita!

&

Route map for TCM 2021 3km by Club Sportiv Asociatia Alergotura on plotaroute.com