Crosul “Batalionul Banat” – 3 km

Batalionul Banatului este cea mai accesibilă cursă cronometrata de la Timisoara City Marathon. Ea aminteşte de importanţa unităţii militare compacte, de apartenenţa la un crez, la o armată şi implicarea indiferent de rang, condiţie fizică, vârstă etc. Este cursa care ne pune în valoare pe fiecare dintre noi. Împărțim acest oraș, această țară, această lume. Suntem cei care punem în mișcare lucrurile sau le oprim. Suntem interconectați și prin ceea ce facem ne influențăm unii pe alții. Fiecare în ritmul lui, dar pe același drum al vieții.
Vă invităm să fiți cât mai mulți la start, să vă oferiți prilejul de a fi împreună cu prietenii sau colegii, de a observa că împreună lucrurile se mișcă mai ușor.
Este cursa care pune zâmbetul în Timișoara. În 2023 Crosul Batalionul Banat 3km este co-finanțat de către Primăria Municipiului Timisoara prin intermediul programului sportiv “Alergofest” inițiat de Asociația Alergotura.

Înainte de înscriere îți recomandăm să parcurgi regulamentul dar și detaliile despre eveniment: calendarul de înscrieri  și programul evenimentului.

Număr maxim de locuri: 400

Timp limită: 30 min de la start

Atenție! Traseul din oraș se poate modifica in timpul procesului de avizare. Lucram cu autoritățile locale pentru a oferi cea mai bună soluție pentru o experiență unică!

Traseul are startul și finișul în Piața Libertății din Timișoara, urmând un traseu în zona centrală a Timișoarei și pe malurile Begăi, bdul. V Pârvan și C. Coposu (parțial) – vezi detaliile traseului mai jos.

https://www.plotaroute.com/route/2369698