Maraton “Cavalerii Cetatii” by Flexik Automation – 42,2km

Cavalerii Cetăţii îi aşteaptă la start pe toţi aceia care cred că pot duce la bun sfârşit, pe cont propriu, o cursă solicitantă de 42,2 km. E drept, numai un cavaler demn de rolul şi titlul său ar putea intra victorios în cetate după o asemenea distanţă! Cursa de maraton este una specială în cadrul Timisoara City Marathon datorită semnificației poveștii istorice a descălecatului lui Eugeniu de Savoya în cetatea Timișoarei, cât și datorită traseului, care completează povestea. Doar 100 de alergători pot intra în această cursă și pot fi la start. Sunt cavalerii Timisoara City Marathon și îi sărbătorim în mod special. Am dorit să creăm o cursă deosebită care să devină în timp și o dorință pentru alți alergători, să facă partea din echipa celor 100. Traseul ales începe în afara Timișoarei, la Otelec, de unde, din fata Bisericii Catolice, cei  100 de alergători vor “descăleca” în incinta stadionului Stiința.

Înainte de înscriere îți recomandăm să parcurgi regulamentul dar și detaliile despre eveniment: calendarul de înscrieri  și programul evenimentului.

Participanții sunt asteptați pentru start în Otelec, în  fata Bisericii Catolice . Detalii in linkurile de mai jos:

Pentru ca alergătorii să ajungă cu ușurința la linia de start organizăm transport. Vă puteți înscrie incepand cu 15 octombrie 2023  completand formularul de aici. Contribuția pentru transport este de 35 lei/persoană și poate fi plătită online sau cash. Aveți nevoie de dovada plații pentru a urca în autocar.

Autobuzul către Otelec va pleca la ora 7:00 din Piața Iancu Huniade (parcarea pentru autocare).

Traseu: START – are loc din localitatea Otelec – urmează pista de biciclete pana la intrarea în Timisoara pentru primii 31 km, trecere pe sub podul Modoș, malul stâng al Begăi, trecere pe sub Podul Muncii, trecere pe sub Podul Eroilor (Elba), trecere pe sub Podul Stefan cel Mare (Gara de Nord), tBdul V Pârvan, (inclusiv pasajul Michelangelo), Bd. Coposu, str. Pestalozzi (2 benzi – un sens) până în dreptul străzii Ștefan cel Mare, Splaiul Nistrului, Parcul Regina Maria, Str. IL Caragiale, Pța Romanilor, Podul Decebal (pe trotuar), malul drept al râului Bega, Splaiul Spiru Haret, Str. 20 Decembrie, Bdul CD Loga, Piața Victoriei, Str. A Iulia, Piața Libertății. – FINISH

Număr de locuri: 100

Start la ora: 8:30. din fata Bisericii din localitatea Otelec

Timp limita: 5h30 min de la start. Timp limita de trecere de punctul de control de la km 32 (intrare in Timisoara): ora 12:30

Puncte hidratare la km: 7, 13, 17, 23, 28, 32,  34.5,  36, 37.8, 39.8, 42 (FINISH)

Atenție! Traseul din oraș se poate modifica in timpul procesului de avizare. Lucram cu autoritățile locale pentru a oferi cea mai bună soluție pentru o experiență unică!

Route map for TCM2023 42,2 Km-1 by Club Sportiv Asociatia Alergotura on plotaroute.com