Semimaraton “Eugeniu de Savoya” by HELLA/FORVIA – 21.1km

 

În Semimaratonul Eugeniu de Savoya 21,1 km fiecare participant se poate transforma într-un prinț gata să dezrobească Cetatea Timişoarei. Totul ţine de inteligenţă, efort, determinare, dar şi de imaginaţie.
Este cursa despre care spunem ca reprezintă începutul trecerii de la un pasionat de jogging la un pasionat de alergare. După o cursă de 21 de km, până la maraton sau ultra-maraton drumul e mai scurt. Este nivelul de “profesionalizare” al amatorilor. Este cursa în care îți confirmi capacitatea sportivă sau în care poți să descoperi pentru tine că unele limite nu există.

Cu un traseu care combină pista de biciclete, șoseaua și în final pista de alergare, vei alerga prin parcurile Timișoarei,  prin Fabric, cartierul în care înțelegi de ce Timișoara este denumita și “Mica Vienă”.

Înainte de înscriere iți recomandăm să parcurgi regulamentul dar și detaliile despre eveniment: calendarul de înscrieri  și programul evenimentului.

Participanții sunt așteptați pentru start în Sanmihaiu Roman, în Piața Primăriei . Nu va fi organizat transport pentru ajungerea la linia de start. Nu va fi organizată garderobă la linia de start. Detalii in linkurile de mai jos:

Număr de locuri: maxim 200 de persoane

Start: ora 10:00. Timp limită: 3h00 min de la start. Timp limita de trece prin punctul de control de la intrare in oraș (km 11) – ora 11:45

Atenție! Traseul din oraș se poate modifica in timpul procesului de avizare. Lucram cu autoritățile locale pentru a oferi cea mai bună soluție pentru o experiență unică!

Puncte hidratare: la km 7, 11, 13, 14.8, 16 , 18.5

Traseu: START – are loc din localitatea Sânmihaiul Român – ieșire pe pista e biciclete cu continuare în aval pentru 700m și întoarcere în ac de păr. Traseul urmează pe pista de biciclete până la intrarea în Timișoara pentru primii 31 km, trecere pe sub podul Modoș, malul stâng al Begăi, trecere pe sub Podul Muncii, trecere pe sub Podul Eroilor (Elba), trecere pe sub Podul Stefan cel Mare (Gara de Nord), trecere de pe malul stâng pe malul drept al Begăi peste Podul de Fier, malul drept al Begăi, trecere pe sub Podul Mitropolit Andrei Saguna (Catedrală), trecere pe sub Podul Michelangelo, Parcul Copiilor, trecere pe malul stâng peste Podul Decebal, Bdl 3 august 1919 (trotuarul de pe partea Parcului Regina Maria), Piața Romanilor, str IL Caragiale, Parcul Regina Maria, Splaiul Nistrului, str. J H Pestalozi (dus-întors), malul stâng al Begăi, trecere pe sub Podul Michelangelo, trecere pe sub Podul Mitropolit Andrei Șaguna (Catedrală), urcare trepte (scuze!) pe Podul Mitropolit Andrei Șaguna (Catedrală), bd. Vasile Pârvan, întoarcere după pasajul Michelangelo, strada Traian Lalescu, stadionul Știința (Baza 1 UPT) – FINISH

 

Route map for TCM2020 21,1 Km-1 by Club Sportiv Asociatia Alergotura on plotaroute.com