Semimaraton “Eugeniu de Savoya” by HELLA/FORVIA – 21.1km

 

În Semimaratonul Eugeniu de Savoya 21,1 km fiecare participant se poate transforma într-un prinț gata să dezrobească Cetatea Timişoarei. Totul ţine de inteligenţă, efort, determinare, dar şi de imaginaţie.
Este cursa despre care spunem ca reprezintă începutul trecerii de la un pasionat de jogging la un pasionat de alergare. După o cursă de 21 de km, până la maraton sau ultra-maraton drumul e mai scurt. Este nivelul de “profesionalizare” al amatorilor. Este cursa în care îți confirmi capacitatea sportivă sau în care poți să descoperi pentru tine că unele limite nu există.

Cu un traseu de oraș care combină piețele Timișoarei cu parcurile ei, te vom duce prin Fabric, cartierul în care înțelegi de ce Timișoara este denumita și “Mica Vienă” ca să ajungem acolo de unde am plecat, în Piața Libertății.

Înainte de înscriere iți recomandăm să parcurgi regulamentul dar și detaliile despre eveniment: calendarul de înscrieri  și programul evenimentului.

Participanții sunt așteptați pentru start în Piața Libertății din Timișoara.

Număr de locuri: maxim 200 de persoane

Start: ora 10:00. Timp limită: 3h00 min de la start.

Atenție! Traseul din oraș se poate modifica in timpul procesului de avizare. Lucram cu autoritățile locale pentru a oferi cea mai bună soluție pentru o experiență unică!

Puncte hidratare: la km 7, 11, 13, 14.8, 16 , 18.5

Traseu: START – Piața Libertății, Str Lucian Blaga, Str. 20 Decembrie, Bdul CD Loga, Str. G. Enescu, Mal drept Bega, Podul de Fier, Splaiul T Vladimirescu (pe trotuar), mal stânga Bega, Bdul V Pârvan, (inclusiv pasajul Michelangelo), Bd. Coposu, str. Pestalozzi (2 benzi – un sens) până în dreptul străzii Ștefan cel Mare, Splaiul Nistrului, Parcul Regina Maria, Str. IL Caragiale, Pța Romanilor, Podul Decebal (pe trotuar), malul drept al râului Bega, Splaiul Spiru Haret, Str. 20 Decembrie, Bdul CD Loga, Piața Victoriei, Str. A Iulia, Piața Libertății. – FINISH

Se vor parcurge 2 tururi ale acestui traseu.

https://www.plotaroute.com/route/2349769 

 

Route map for TCM2023 21,1 Km-1 by Club Sportiv Asociatia Alergotura on plotaroute.com