Semimaraton “Eugeniu de Savoya” by Visma – 21.1km

În Semimaratonul Eugeniu de Savoya by Visma 21,1 km fiecare participant se poate transforma într-un prinţ gata să dezrobească Cetatea Timişoarei. Totul ţine de inteligenţă, efort, determinare, dar şi de imaginaţie.
Este cursa despre care spunem ca reprezinta inceputul trecerii de la un pasionat de jogging la un pasionat de alergare. Dupa o cursa de 21 de km, pana la maraton sau ultra-maraton drumul e mai scurt. Este nivelul de “profesionalizare” al amatorilor. Este cursa în care îți reconfirmi capacitatea sportivă sau în care te redescoperi cu mai puține limite.

Cu un traseu care combina pista de biciclete, soseaua si in final pista de alergare, vei alerga prin parcurile Timisoarei,  prin Fabric, cartierul in care intelegi de ce Timisoara este denumita si “Mica Viena”.

Inainte de inscriere iti recomandam sa parcurgi regulamentul dar si detaliile despre eveniment: calendarul de inscrieri  si programul evenimentului.

Masuri COVID 19: pentru a proteja sanatatea si siguranta participantilor la eveniment vor fi respectate cel putin regulile si masurile impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentului. In functie de situatia pandemiei este probabil ca accesul la eveniment sa se faca, pentru cei de peste 18 ani, pe baza certificatului UE privind COVID 19. Vom anunta cu celeritate orice schimbare in conditiile de participare.

Participantii sunt asteptati pentru start in Sanmihaiu Roman, in Piata Primariei . Nu va fi organizat transport pentru ajungerea la linia de start. Nu va fi organizata garderoba la linia de start. Detalii in linkurile de mai jos:

Numar de locuri: maxim 200 de persoane

Start: ora 10:00. Timp limita: 3h00 min de la start. Timp limita de trece prin punctul de control de la intrare in oras (km 11) – ora 13:00

Atentie! Traseul se poate modifica in timpul procesului de avizare. Lucram cu autoritatile locale pentru a oferi cea mai buna solutie pentru o experienta deosebita!

Puncte hidratare: la km 6.5, 11, 13, 17.5

Traseu: START – are loc din localitatea Sanmihaiul Roman – iesire pe pista e biciclete cu continuare inspre dreapta pentru 700m si intoarcere in ac de par, urmeaza pista de biciclete pana la intrarea in Timisoara pentru primii 11km, trecere pe sub podul Modos, malul stang al Begai, trecere peste Podul Muncii, trecere la nivel peste Podul Eroilor (Elba), trecere pe sub Podul Stefan cel Mare (Gara de Nord), trecere de pe malul stang pe malul drept al Begai peste Podul de Fier, malul drept al Begai, trecere pe sub Podul Mitropolit Andrei Saguna (Catedrala), trecere pe sub Podul Michelangelo, Parcul Copiilor, trecere pe malul stang peste Podul Decebal, Bdl 3 august 1919 (trotuarul de pe partea Parcului Regina Maria), Piata Romanilor, str IL Caragiale, Parcul Regina Maria, Splaiul Nistrului, str J H Pestalozi (dus-intors), malul stang al Begai, trecere pe sub Podul Michelangelo, trecere pe sub Podul Mitropolit Andrei Saguna (Catedrala), parcul Alpinet, intoarcere, urcare trepte (scuze!) pe Podul Mitropolit Andrei Saguna (Catedrala), bdl Vasile Parvan, intoarcere in pasajul Michelangelo, strada Traian Lalescu, stadionul Stiinta (Baza 1 UPT) – FINISH

 

Route map for TCM2020 21,1 Km-1 by Club Sportiv Asociatia Alergotura on plotaroute.com