Puterea comunităţii se vede şi în tricoul oficial Timişoara City Marathon

Pe lângă încurajări şi zâmbete, participanţii la Timişoara City Marathon pot primi în kitul de înscriere tricoul evenimentului sau îl pot cumpăra. Un “detaliu” care poate trece neobservat, dar care ascunde o poveste foarte frumoasă pe care te invităm să o descoperi în rândurile de mai jos.

Tricouri albe, negre şi galbene pentru curse diferite

Anul acesta, tricourile albe (pentru fete) şi tricourile negre (pentru băieţi) se vor regăsi în kiturile celor înscrişi la Maratonul “Cavalerii Cetăţii” by Flexik Automation 42.2 km, Semimaratonul “Eugeniu de Savoya” 21 km, Crosul “Poarta Forforosa” by Haufe 10.6 km şi Solii Cetăţii 2×10.6 km Semimaraton Ştafetă. Acestea sunt tricouri tehnice, Gildan Perfomance, 100% poliester.

Tricourile galbene sunt 100%  din bumbac şi se vor regăsi în kiturile concurenţilor înscrişi la Crosul “Batalionul Banat” by Visma 5.5 km.

 

Pentru doritori, o cantitate suplimentară de tricouri va fi disponibilă pentru vânzare la distribuţie kituri.

Tricoul Timişoara City Marathon este despre sport, competiţie, dar şi despre puterea comunităţii

Cum nimic nu este întâmplător, liniile şi grafica folosite sunt pline de semnificaţie. Am dorit să exprimăm şi astfel unul dintre cele mai puternice mesaje pe care le transmitem odată cu acest concurs în care se împletesc atât de firesc sportul, istoria, comunitatea şi prietenia.

Semnul de pe tricou este inspirat de cetatea Timişoarei, acel nucleu în jurul căruia se întâmplă toate, dar care, totodată, apără şi întăreşte oraşul. Rândurile ce se succed se aseamănă cu un strop de apă care creează valuri cu un impact la care nici nu ne-am gândi. Aceste unde şi rânduri pe tricoul Timişoara City Marathon sunt de fapt un simbol al comunităţii, al tuturor celor din oraş care, atunci când îşi unesc energia, devin o putere de nestăvilit, o forţă care creează valuri, lasă urme şi schimbă mentalităţi.

În contextul Timişoara City Marathon această energie a comunităţii este cea care construieşte de fapt cetatea. În trecut, din punct de vedere istoric, cetatea Timişoarei reprezenta limita bastioanelor. Astăzi, Timişoara nu mai are astfel de limite fizice. Cetatea este acum formată din toţi cei care locuiesc aici, o apreciează, o vizitează periodic şi mai ales din cei care pun energie în comunitatea Timişoarei.

La ei ne-am gândit atunci când am creat acest simbol de pe tricoul oficial al Timişoara City Marathon. Acum, că îi ştii adevărata semnificaţie îl vei privi altfel şi vei fi mândru că poţi îmbrăca la start o piesă vestimentară prin care, cumva, demonstrezi că eşti şi tu parte a comunităţii.