Timisoara City Marathon este pentru tine – 5, 10, 21 sau 42 de km?

E prima oară când te gândeşti să participi la un concurs de alergare, te-ai înscrie doar pentru distracţie, relaxare sau pentru semnificaţia evenimentului?

Orice răspuns ai da, Timisoara City Marathon este pentru tine! Este despre oamenii entuziaşti şi dornici de a dărâma prejudecăţi sau de a afla lucruri noi despre ei înşişi, sport sau oraşul din care fac parte. Este despre entuziasmul cu care cei de pe margine încurajează şi participă şi ei, indirect, la unul dintre cele mai tari evenimente ale toamnei Tot ce trebuie să faci este să alegi corect! Pentru că de asta depinde deseori succesul nostru în viaţă, dar şi în cursele de alergare.

Nu te-ai încumeta la ceva foarte greu din prima, te motivează mai mult cursele de ştafetă, vrei să surprinzi, deci ţi-ai alege cea mai grea cursă, ţi se potriveşte o probă moderată, dar cu un mesaj “istoric”?

Citeşte mai jos detaliile fiecărei curse Timisoara City Marathon şi înscrie-te cât de repede pentru a fi sigur că ai asigurat locul printre cei mai agili şi hotărâţi membri ai cetăţii!

Maratonul “Cavalerii Cetăţii” – 42.2 km

Marele privilegiu al competiţiei este să fii numit “cavaler al cetăţii”, iar asta se poate întâmpla numai dacă te înscrii în această probă individuală, cea mai solicitantă dintre cele 5. Avem 85 de locuri disponibile pentru o cursă “istorică”, ce trebuie să fie parcursă în 5h30m. Proba începe în afara Timişoarei, la un kilometru de graniţa cu Serbia – la Otelec, şi se continuă pe pista de biciclete pentru a ajunge într-un final în inima oraşului, în Piaţa Libertăţii.

Semimaratonul “Eugeniu de Savoya” – 21 km

De la simplu competitor la “prinţ” ce va dezrobi cetatea, de la pasionat de jogging la alergător pregătit pentru probe mai grele – cam aşa am descrie semimaratonul de 21 km. O probă în care îţi reconfirmi capacităţile sportive, depăşindu-ţi totodată şi limitele. Concurenţii, maximum 400 în acest an, vor parcurge un traseu complex, pe şosea sau pe pistele de alergare din cetate, dar şi din cartierul Fabric, cel care i-a adus Timişoarei titulatura de “Mica Vienă”.

Solii Cetăţii – semimaraton ştafetă – 2×10.6 km

Ştafeta înseamnă implicare, prietenie, dar şi muncă în echipă. Aşadar, pe 28 octombrie 2018, ia-ţi prietenul cel mai bun, soţia, iubita, colega sau fratele şi vino la start. Nu avem decât 25 de echipe disponibile, aşa că grăbiţi-vă! Echipele de câte 2 persoane trebuie să parcurgă o distanţă de 21 km în total (2×10.6km) şi să ajungă la linia de finish la cel mult 3h00 min de la start. Doar astfel vor putea fi numiţi solii cetăţii!

Poarta Forforosa – 10.6 km

Poarta Forforosa, un simbol al oraşului, dă numele unei alte probe individuale, de 10.6 km distanţă, ce îi poartă pe toţi alergătorii prin punctele cheie ale Timişoarei, transformându-i cumva din localnici în turişti. Acest tur istoric în alergare este disponibil pentru 500 de persoane şi trebuie parcurs într-o 1h30 min de la start.

Batalionul Banat 5.5 km

Ai nevoie de o dovadă că suntem toţi interconectaţi şi ceea ce este şi face fiecare contează? Fii printre cei 500 de concurenţi de la Batalionul Banat, o cursă de 5.5 km, distanţă ce trebuie parcursă în 45 de minute de la start. Doar astfel vei simţi cât de mândru şi fericit te simţi când faci parte dintr-o comunitate atât de frumoasă!

Aşadar, acum, după ce cunoşti toate detaliile fiecărei “lupte”, pe care ai alege-o?

După ce te decizi, intră pe site, completează formularul de înscriere şi pregăteşte-te pentru o zi de neuitat pe 28 octombrie 2018, la Timisoara City Marathon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *