Timişoara City Marathon – continuăm înscrierile!

Haideți să fim cât mai mulți în alergare în 28 Octombrie, la Timișoara! Pentru asta continuăm înscrierile la aproape toate cursele.

Timişoara City Marathon aduce la start din ce în ce mai mulţi participanţi. Tema competiţiei, atmosfera, frânturile de istorie inserate, cursele dificile alături de cele accesibile – fiecare sau poate toate laolaltă au făcut din acest concurs unul atât de popular.

Cum era de aşteptat, solicitările privind înscrierile şi întrebările voastre s-au înmulţit. Potrivit regulamentului, ultima zi de înscrieri a trecut deja, însă tocmai datorită numeroselor voastre cereri, am decis să reconfigurăm un pic regulile privind înscrierile.

Aşadar, dacă încă nu v-aţi înscris la Timişoara City Marathon, dar vă doriţi să o faceţi, iată mai jos noul program în această privinţă:

Continuăm înscrierile la Maratonul “Cavalerii Cetăţii” și Semimaratonul “Eugeniu de Savoya”.

Cea mai solicitantă probă, Maratonul “Cavalerii Cetăţii” by Flexik Automation 42.2 km este şi “cursa celor 84”.

Semimaratonul “Eugeniu de Savoya” by Alpha Bank 21 km reprezintă “antrenamentul perfect” pentru oricine îşi doreşte să treacă treptat de la o cursă obişnuită la un maraton sau chiar ultra maraton.

Pentru că nu mai sunt multe locuri libere, primii care se vor înscrie vor fi și primi validați pe locurile rămase. Așa că vă așteptăm cât mai repede în grupurile celor două curse!

Liber la înscrieri pentru Crosul “Batalionul Banat” şi Crosul Timişoara 2021

Crosul “Batalionul Banat” by Visma 5.5 km este cursa care pune cel mai mare accent pe unitate şi comunitate. Fiecare dintre noi este important, dar şi interconectat la celălalt, aşa că, cu cât vom fi mai mulţi la start, cu atât vom demonstra că puterea noastră se află de fapt în comunitate.

Crosul Timişoara 2021, probă recent introdusă în Timişoara City Marathon, este cea mai accesibilă cursă a competiţiei, doar 2 km fiind de parcurs şi reprezintă un fel de repetiţie pentru ce va fi oraşul Timişoara în 2021.

Pentru că fiecare dintre aceste două curse vorbeşte cumva diferit despre oamenii cetăţii, importanţa şi valoarea lor, am decis să lăsăm deschise înscrierile până vineri, 26 Octombrie.

Alege-ţi o cursă şi vino duminică, pe 28 octombrie 2018, să faci şi tu parte din povestea Timişoara City Marathon. Nu uita că pentru noutăţi sau orice alte întrebări ai avea, ne găseşti pe Facebook, pagina oficială  sau pe pagina de eveniment.