Participare internațională la Timisoara City Marathon: alergători din 8 țări

Timisoara City Marathon are la start alergători din 8 țări străine. Încă de la prima ediție, evenimentul organizat de Alergotura a atras participare internațională și a creat premisele unui maraton care în 2021 să fie unul dintre cele mai dorite de către alergători.

Invitația la alergare a avut ecou până în Ungaria, Germania, Turcia, Albania, Irlanda, Serbia, Italia și Franța. La linia de start, în 29 octombrie 2017, vom vedea reprezentanți din toate aceste țări. Timisoara City Marathon este, în acest fel, unul dintrele evenimentele din oraș cu cea mai mare deschidere internațională. Alergătorii străini sunt distribuiți în cursele Batalionul Banat, Poarta Forforosa, Solii Cetății, Semimaratonul Eugeniu de Savoya, Poștalionul Cetății.

Tema ediției, descălecatul lui Eugeniu de Savoya la Timișoara, a apropiat alergătorii străini de povestea orașului, de identitatea lui, de prezentul lui. Contextul Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2021 ne oferă șansa de a ne prezenta lumii cu pasiunile și calitățile noastre. Timisoara City Marathon va fi unul dintre evenimentele orașului care va aștepta mii de alergători la start în acel an, care vor primi și invitația de a descoperi Timișoara și poveștile ei.

Până atunci, vă invităm și pe voi, timișoreni non-alergători, să veniți pe traseele de alergare, să le oferiți suport și aplauze alergătorilor, să-i încurajați să-și depășească limitele.

În 29 octombrie, ne bucurăm de oraș, de alergare, de o zi de toamnă cu inspirație și motivație!